2016 m. spalio 27 d.

Savaitės naujienos (4)

Laba diena, mielosios!


Su lyg šiuo įrašu atvykau aš viena, kadangi mano kolegę užspaudė netikėti lūkeščiai, tad su įrašu teko padirbėti vienai. Esu Jums paruošusi mažai informacijos apie tai kas įvyko pastarąją savaitę - nes beveik nieko neįvyko :D apart to - jog atsirado nauji rūbeliai mūsų gyvūnėliams ir konkursėlis facebook'e, nuo to ir pradėkime!:>

2016 m. spalio 25 d.

Pertraukėlė su mados ikonomis (2)

Labas!



Diena jau spėjo įpusėti, todėl atskubame Jums paruošusios kelis naujus derinius tema ,, Pasivaikščiojimas parke su gyvūnėliu ''! Derinių sulaukėmė nedaug, bet jie visi kažkuo tai išskirtiniai bei patrauklūs! Lauksime Jūsų nuomonių komentaruose, o dabar apžvelkite ką esame Jums paruošusios:>

2016 m. spalio 21 d.

Savaitės naujienos (3)

Labas vakaras, mielos skaitytojos!



Visų pirma atsiprašome visų už vėluojantį įrašą turėjusį pasirodyti vakar, dėl tam tikrų aplinkybių jį skelbiame šiandieną. Šį kartą savaitės naujienas pradėsime nuo šiurpiausių žaidimų apibendrinimo!

2016 m. spalio 15 d.

Su gimimo diena, Nemerija!

Na, ir štai pirmasis klubo narės gimtadienis, kurį švenčiame ir klubo blog'e. Ir tai yra mūsų mieloji Nemerija!

   

Visas kolektyvas tau linki labai daug laimės ir džiaugsmo.
Kad išsipildytų giliausios tavo svajonės,
kad ir toliau su kiekviena diena tobulėtum ir ilgai gyvuotum drauge
su Ladiest Team klubu.
Ir žinoma, linkime skanaus torto ir įsimintino
gimtadienio!



2016 m. spalio 13 d.

Savaitės naujienos (2)

 Guten tag, nette Blog leser!
(Gera diena, mielos blogo skaitytojos!)

Savaitės naujienas pradėsime nuo žinios apie Vokietijoje vykstantį ,,Oktoberfest'ą''.

Užvakar žaidime pasirodė kortų kaladė su tradiciniais drabužėliais ir nauja šukuosena. Vis gi ši akcija yra susijusi su švente - Oktoberfestu. Drabužėliai iš tiesų dailūs, o kartu su jais galima laimėti ir prijuostę bei riestainėlį. Iš tiesų gerai, kad sulaukėme labiau išskirtinės akcijos. Paprastai kortų kaladės būna iš madingų drabužių bei baldų. Na, o šį kartą kūrėjai nustebino su tradiciniais rūbais. Galbūt kitos žaidėjos atidarinėjančios kortas už safyrus siekia tik laimėti naują šukuoseną, nes rūbai jų visai nedomina, bet bent jau man svarbu gauti bent vieną kitą drabužėlį.

2016 m. spalio 10 d.

Pertraukėlė su mados ikonomis (1)

Laba dienelė!:>



Atvykau ir vėl su nauju įrašu, bet šįkart jis kiek įdomesnis. Klube apsitarusios nusprendėme jog reikia kažko bloge dar, nes jis atrodo tuščias - tad sugalvojome! Nuo šiol kas savaitę - dvi kelsime įrašus su panelių kurtais deriniais vis skirtinga tema:> Taip pat jeigu nepastebėjote noriu pranešti, jog atsirado skiltis gimtadieniai! Nuo šiol juos galėsime švęsti kartu, juk taip įdomiau?:)

2016 m. spalio 6 d.

Savaitės naujienos (1)

Labas vakaras, mielosios!

09.29-10.06


Šį žvarbų rudens vakarą atbėgau čia pasisveikinti bei sukurpti pirmąjį įrašą apie naujienas žaidime! 
Įrašus pagrinde rašys Safyrė, bet kai jai pritrūks laiko į pagalbą atbėgsiu aš - Jessicaa!:> Tad dažniausiai Jums teks skaityti klubo viceprezidentės įrašus. Per tą laikotarpį - savaitę, žaidime atsirado vienintelis žaidimas ,,Afrikos žavesys'', kadangi tai kiek liūdina - turime Jums naujienų ne vien apie naująjį žaidimą soliterio tipo - bet ir užuomenų radome apie artėjantį žaidimą.