2016 m. spalio 25 d.

Pertraukėlė su mados ikonomis (2)

Labas!



Diena jau spėjo įpusėti, todėl atskubame Jums paruošusios kelis naujus derinius tema ,, Pasivaikščiojimas parke su gyvūnėliu ''! Derinių sulaukėmė nedaug, bet jie visi kažkuo tai išskirtiniai bei patrauklūs! Lauksime Jūsų nuomonių komentaruose, o dabar apžvelkite ką esame Jums paruošusios:>




Panelė Jessicaa į parką pasiima lengvus bei tam pritaikytus rūbelius, jog būtų patogu, taip pat nepamiršta papuošti ir gyvūnėlio - susuka jam kuoduką bei prieš tai išmaudo, jog atrodytų nepriekaištingai!



Panelė Liepa 24 į parką einant apsirengia šiltai, nesvarbu koks tai sezonas - svarbu nesušalti! Įsispiria į patogiausius batus, pasiima šiltos arbatėlės ir išbėga kartu su savo sargybiniu Amsiu:)




Panelė Ann Ward įšeidama pasivaikščioti apsirengia darbiniais rūbeliais, ant viršaus megztuką jog nebūtų šalta ir nepamirša savo numylėtinio bei tikrai padykusio šuniuko. Taip pat atsipalaiduoti jai padeda ir muzika, todėl ausinės visada po ranka!



Panelė K L E O P A T R A yra gan smulkmeniška, užsimauna laisvalaikiui skirtus džinsus, paltuką ir jog atrodytų kiek gražiai nepamiršta aukštakulnių, juk tai elegancijos ženklas, a?:> Nepamiršta ir šuniuko, įsega jam kaspinėlį, šiltai aprengia bei kartu išeina pramogauti:)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą