2016 m. spalio 13 d.

Savaitės naujienos (2)

 Guten tag, nette Blog leser!
(Gera diena, mielos blogo skaitytojos!)

Savaitės naujienas pradėsime nuo žinios apie Vokietijoje vykstantį ,,Oktoberfest'ą''.

Užvakar žaidime pasirodė kortų kaladė su tradiciniais drabužėliais ir nauja šukuosena. Vis gi ši akcija yra susijusi su švente - Oktoberfestu. Drabužėliai iš tiesų dailūs, o kartu su jais galima laimėti ir prijuostę bei riestainėlį. Iš tiesų gerai, kad sulaukėme labiau išskirtinės akcijos. Paprastai kortų kaladės būna iš madingų drabužių bei baldų. Na, o šį kartą kūrėjai nustebino su tradiciniais rūbais. Galbūt kitos žaidėjos atidarinėjančios kortas už safyrus siekia tik laimėti naują šukuoseną, nes rūbai jų visai nedomina, bet bent jau man svarbu gauti bent vieną kitą drabužėlį.



Bet vis gi, kas tas Oktoberfestas?

Būtent spalio 12 d. 1810 m. įvyko karaliaus Liudviko I vestuvės, tad nenuostabu, kad būtent apie šią dieną ir sulaukėme kortų kaladės. O pats šventės pavadinimas kilęs iš vokiško žodžio Oktober, kuris reiškia spalį. Pačios šventės metu geriama daug alaus, rengiamos žirgų lenktynės.
Įdomūs faktai apie Oktoberfestą:
2010 m. Oktoberfesto šventė buvo pažymėta, kaip švęsta 200 metų.
2013 m. Oktoberstą aplankė 6.4 milijonai žmonių ir buvo parduota 6.7 mln. litrų alaus.
Šventė trunka maždaug 16-18 dienų.
Į šventę atvyksta daug užsieniečių ir taip ši šventė plinta po visą pasaulį.

Šiandien į superpanelę atvyko 3x3 lentelės tipo žaidimas ,, Mados šalis '', šis itin paslaptingas žaidimas mums neleidžia pamiršti jog jau ne už kalnų siaubingasis helovynas! Šiame tipe išviso galėsite laimėti 4 aprangas bei 4 šukuosenas!:> Šis žaidimas yra paremtas sėkme, tad jos Jums ir linkiu:)

Na o vakar iš žaidimo kūrėjų sulaukėme dovanos ,, Krūties sąmoningumo '' dienos proga. Prisijunkime prie šios akcijos kartu!


6 komentarai:

  1. Pamačiau tą "Krūties sąmoningumą" ir visa kita išsimušė iš galvos ką perbėgau akimis pas jus :D Krūties. Sąmoningumas :D Nuostabu :DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. taip, būtent šitaip kūrėjai paminėjo tądien šventę ;)

      Panaikinti
    2. Pati turiu tos lentelės nuotrauką, Jessicaa, ir puikiai matau, kad joje parašyta "Krūties vėžio sąmoningumo diena". Screenshot'as daryta 6:44 ryto, tad didžiai abejoju, kad:

      a) tokioj ankstumoj galėjo jau būti pataisyta įsivėlusi klaida, jei tu ir kitos panelės ją pamatė anksčiau ir apie ją pranešė;
      b) anksti ryte buvo gera žinutė, o jau vėliau su klaida.

      Kitų variantų nesugalvoju. O ir kituose blog'uose matau įkeltą tą pačią žinutę. Tad... nesuprantu ką turi galvoje savo komentare-atsakyme ://

      Panaikinti
    3. Visos darome klaidų, pavadinimą kiek sutrumpinau todėl gal ko ir nesupratai ar kiek čia labiau juokinga pasidarė.

      Panaikinti
    4. Na, jei toks tavo požiūris į savo darbą ir padarytas klaidas (kai jos net netaisomos), tai tada šio blog'o nebeseku. Yra ir taip ką skaityti apie MA.

      Sėkmės.

      Panaikinti
    5. Luna, tavo žiniai esu ne namie ir per telefoną ir fiziškai tai padaryti yra sunku - todėl klaidos liko.
      Kadangi labai norėtumei būti pagerbta bet tokia nesi, mes nieko neprarandame, tad skaitysi tu mus ar ne - tavo pačios pasirinkimas.

      Sekmės ir tau ;)

      Panaikinti